MEDLEMSKAP BADET

Image
Image

Medlemskap – Privatperson

Varmt välkommen att ansluta dig till vår exklusiva årsmedlemskap-klubb. Ger dig simning, träning på gym, inomhus, utomhus året runt samt i yogasalen (när aktiviteter ej pågår), fem bastubad och avkopplande varma och kalla pooler. Utöver allt det får du även speciella förmåner som vi enbart erbjuder våra årsmedlemmar.

Ansökan privat:

Via mail: medlemskap@centralbadet.se
Alternativt kom in till oss i receptionen så hjälper vi dig på plats.

Mer information

Årsmedlemskap plus

Ett medlemskap för dig som vill ha tillgång till Centralbadets alla faciliteter inklusive rabatt på allt från behandlingar till hudvårdsprodukter.

Detta ingår i vårt exklusiva medlemskap plus:

– Obegränsad tillgång till bad, relax, bastu och gym (inomhus och utomhus på takterrassen), måndag–fredag (max 1 besök per dag).

– I medlemskap plus ingår lån av handduk (1st/besök).

– 10% rabatt på klippkort för gruppträning/PT, behandlingar, hudvårdsprodukter och textilier. Samma rabatt ges även vid besök hos Centralbadets barberare och i restaurang Ecobaren (dock ej på köp av alkohol). Medlemsrabatten kan ej kombineras med andra rabatter. 

– Rabatterad egen helgentré (inträde 300 kronor).

– Välkomstpremie. Centralbadets träningsryggsäck och egna badtofflor. 

Dessutom: Ta med en gäst (1 gäst per vecka) som via ditt medlemskap tilldelas en rabatt på entréavgiften och då endast betalar 200 kronor måndag–torsdag eller 300 kronor fredag–söndag. 

För medföljande gäst går det bra att hyra textilier och tofflor på plats.  

Har du redan ett aktivt medlemskap kontaktar du Centralbadets reception för information gällande villkor för förlängning, info@centralbadet.se. 

Årsmedlemskap: 18 500 kronor/år

Årsmedlemskap student/pensionär

Ett förmånligt medlemskap för dig som är student eller pensionär. 

Detta ingår:

– Obegränsad tillgång till bad, relax, bastu och gym (inomhus och utomhus på takterrassen), måndag–torsdag före kl. 12.00 (max 1 besök per dag).

– 10% rabatt på klippkort för gruppträning/PT

Medlemskap student/pensionär kan tecknas av dig som är berättigad till student- eller pensionärsrabatt. Underlag som styrker rätt till rabatten visas vid köp. Vid köp student behöver du ha giltigt studentkort hela perioden kortet gäller. 

Årsmedlemskap pensionär/studerande: 8900kr

Viktig information

* Om du via din arbetsgivare har tillgång till ett friskvårdsbidrag så går det utmärkt att använda den summan i samband med köp av ett medlemskap.

* Vid tecknande av ett årsmedlemskap är bindningstiden 12 månader från respektive inköpsdatum.

* Oförutsedda händelser ? Vid särskilda omständigheter går det en gång per kort att frysa medlemskapet kostnadsfritt och mot intyg. Intyg visas i förväg (ej sjukdom) och då förlängs medlemskapet som minst med 30 dagar och som längst med 1 år. Giltiga anledningar är sjukdom, arbete/studier på annan ort, militärtjänstgöring, längre utlandsvistelser och graviditet (behövs inget intyg).

* Kortet är personligt och kan ej överlåtas på annan person.

* Betalaren måste vara fyllda 18 år för att ingå ett avtal.

* Observera att man vid tecknande av medlemskap automatiskt accepterar och åtar sig att följa Centralbadet anläggningsregler och att Centralbadet om man bryter mot dessa regler förbehåller sig rätten att dra in medlemskap utan återbetalning.

 
Läs mer... Läs mindre...
Image
Image

Medlemskap – Företag

Som företagare finner du ett brett utbud av friskvård, du får allt på en faktura och har därmed full kontroll över kostnaderna. Om du har tillgång till friskvårdsbidrag så går det utmärkt att använda det till ett medlemskap på Centralbadet. Även massagebehandlingar och gruppträning är friskvårdsberättigande tjänster. 

Ansökan av företagsmedlemskap- och kredit görs:
Via mail: foretag@centralbadet.se
Telefon: 08-24 24 04
entralbadets reception

 

Företagsmedlem

Som företag kan du teckna medlemskap för dina anställda:

– Obegränsad tillgång till bad, relax, bastu och gym, måndag–fredag (max 1 besök per dag). 

– 10 procents rabatt på klippkort för PT, behandlingar, hudvårdsprodukter och textilier. Samma rabatt ges även vid besök hos Centralbadets barberare och i restaurang Ecobaren (dock ej på köp av alkohol).

– Rabatterad egen helgentré (inträde 300 kronor).

– Lån av handduk (1 st/besök). 

– Välkomstpremie. Centralbadets träningsryggsäck och egna badtofflor. 

Dessutom: Ta med en gäst som via ditt företagskort tilldelas en rabatt på entréavgiften och då endast betalar 200 kronor måndag–torsdag eller 300 kronor fredag–söndag. Priset gäller för 1gäst/vecka. 

Pris: 18 500 kronor per medlemskap (ink. moms)

Kontakta oss för ansökan och mer information (foretag@centralbadet.se).

Viktig information

Medlemsrabatt kan inte kombineras med andra kampanjer eller på produkter riktade endast till privatpersoner.

* Överlåtelse av företagskortet till annan anställd inom samma företag kan göras vid ett tillfälle under ett år mot en administrativ avgift på 375 kronor.

* En månad innan ordinarie avtal löper ut skickas ett erbjudande om att teckna en förlängning för den kommande 12-månadersperioden. Vid betalning behåller du din plats i medlemsklubben utan avbrott och med alla förmåner.

* Har ni en företagskredit ? Om du önskar ett extra utrymme för att köpa till exempelvis textilier, behandlingar eller något annat i vårt utbud så rekommenderar vi att du ansöker om en företagskredit vid köptillfället. Det går att anpassa en kredit till varje medlemskort.

* Oförutsedda händelser? Företagskortet går vid särskilda omständigheter att frysa vid ett tillfälle mot uppvisande av intyg. Giltiga anledningar är sjukdom, arbete/studier på annan ort och graviditet (behövs inget intyg). Intyg visas i förväg (ej vid sjukdom) och medlemskapet förlängs då som minst med 30 dagar och som längst med 1 år.

Läs mer... Läs mindre...