Salvestrol Platinum 500mg – 90 kapslar – 2000 points

Pris: 849 kr

Salvestrol Platinum 2000 points är ett kosttillskott som innehåller oerhört höga halter antioxidanter… 

Läs mer

Salvestrol Platinum 2000 points är ett kosttillskott som innehåller oerhört höga halter antioxidanter som kan skydda kroppens celler från att brytas ned och/eller skadas av fria radikaler. Vilket möjligen kan öka kroppens naturliga skydd mot infektioner, virus- och bakterieangrepp samt skapa bättre förutsättningar för att klara olika påfrestningar på den fysiska hälsan.

Vad är Salvestrol bra för?
Försäljning av naturmedel i Sverige styrs av ett hårt regelverk, som reglerar vad som får och inte får sägas, därför kan vi tyvärr inte ge rekommendationer gällande vad Salvestrol kan användas för. Allt vi kan säga är att det är ett väldigt populärt kosttillskott med mycket nöjda användare! Flera böcker om Salvestrol finns till försäljning över hela världen.

Rekommenderad dos
Läs på om Salvestrol i litteratur för att se rekommenderad dos beroende på användningsområde. Beroende på användningsområde rekommenderas 1-3 kapslar/dag. Tas i samband med måltid. 

Förvaring 
Sval och torr plats oåtkomligt för barn.  

Försäljning
Säljs även i receptionen på Centralbadet där du också hittar fler böcker om Salvestrol och andra böcker om kost – kopplat till kroppens läkande och dess motståndskraft mot sjukdomar och andra hälsoproblem.

Tillverkat av naturliga fruktextrakt, en blandning av citrusextrakt, druvkärnor och pumpapulver.
Bulkmedel: rismjöl

Fri från jäst, vete, mejeriprodukter, konserveringsmedel, konstgjorda färg- och smakämnen.

Innehåller: 90 kapslar