Centralbadets cellulitbehandlingar och cirkulationsbehandling

Låt oss på vårt spa i Stockholm hjälpa dig bli av med dina celluliter och samtidigt förbättra din hälsa. 

Vi behandlar inte enbart symptomet celluliter utan fokuserar på orsaken. Detta är både en skönhetsbehandling och ett steg mot bättre hälsa med långsiktigt resultat!

 

Celluliter beror på en rubbning i lymfsystemet och bindväven som obehandlat kan leda till cirkulationsproblem och åderbråck.

Vi använder avancerad maskinell teknik med vacuum, ultraljud och maskinell lymfmassage samt teknik utformad av NASA som arbetar mot cirkulationsproblem (både lymf- och blodcirkulation). Få hjälp med kalla fötter, kramper, trötta eller svullna ben, kryp i benen, förebygg åderbrock, förbättra huden och bindvävens funktion och utseende och kom till rätta med celluliter. Även en fantastisk behandling vid diabetes.

 
Under cellulitbehandlingskuren á 10 gånger, vilken du även kan boka som en testomgång, arbetar vi på tre nivåer för att öka cirkulationen, reducera fettansamlingar, transportera bort slaggprodukter samt stärka upp bindväven.

Den NASA-utvecklade tekniken använder vi oss även av i vår kortare cirkulations/cellulitbehandling på 30min. I detta fall en helt maskinell, snabb och mycket effektiv behandling.

 
Behandlingarna rekommenderas inte för gravida!

 

Vill du unna dig någon annan behandling hos oss på Centralbadet? Vi erbjuder en mängd olika behandlingar, det finns något för alla. Läs mer om våra behandlingar på Centralbadet där du även kan genomföra en bokning av valfri behandling.

Andra behandlingar som kanske intresserar dig

Thaimassage

Ayurvedisk Abhyanga-Massage