Gör dig vårfin med Centralbadets behandlingar

Nu när våren äntligen är här och sommaren närmar sig med stormsteg är det god tid att börja boka in behandlingar på vårt spa i Stockholm för att bli extra fin till studentfirandet, bröllopet eller semestern.

På Centralbadet har vi ett stort utbud av behandlingar för att fräscha till sig både invändigt och utvändigt till våren och sommaren. Vi har en stor variation av behandlingar alltifrån olika typer av rogivande massage för hela kroppen till ansiktsbehandlingar och skönhetsbehandlingar. Nedan har vi samlat några av våra populäraste behandlingar under sommaren. 

 

Behandlingar för ansiktet

Gemstone Luxury Facial

För att skapa ett somrigt glow i ansiktet erbjuder vi en behandling som bidrar med ett härligt lyster med hjälp av naturliga ingredienser och ädelstenar. Denna superbehandling pågår i 60 minuter och låter dig koppla av ordentligt och komma ut med en silkeslen hud. 

 

Behandlingar för kroppen

Ayurvedisk Detox-massage

En välmående kropp mår bra inte bara på utsidan utan även på insidan. Denna behandlingen rensar kroppen från slaggprodukter samt stärker kroppens immunförsvar och nervsystem.

City Feet Scrub Massage

En del av kroppen som oftast glöms bort är våra fötter. Under Centralbadets fotbehandling får du en exfolierande och uppiggande skrubb samt en härlig massage. Allt för att ge dina fötter den kärlek de förtjänar! 

Lycon Wax – 60 min Large

Få silkeslen, hårfri, härligt återfuktad hud med kvalitétsvaxet från Lycon som är känt för att vara ett av de mest skonsamma och mest effektiva vaxen på marknaden. Ger ett långvarigt resultat. Azulen, aloe vera, kamomill, ros, jordgubb och lavendel är några av de lugnande, återfuktande och ljuvligt doftande ingredienser som finns i vaxen samt i före & efterprodukterna. En aroma-upplevelse som gör behandlingen till mer än en vanlig vaxning.

Välj mellan vaxning av dessa partier: 

  • Vaxning överläpp & hakparti
  • Vaxning axiller (armhålor)
  • Vaxning axlar
  • Vaxning nacke
  • Vaxning halva armar
  • Vaxning bikini (endast till troskant)

 

Besök centralbadet

Vill du unna dig någon annan behandling hos oss på Centralbadet? Vi erbjuder en mängd olika behandlingar där det finns något för alla.

Läs mer om våra behandlingar på Centralbadet där du även kan genomföra en bokning av valfri behandling.

 

Andra behandlingar som kanske intresserar dig

Classic Cut

Classic Shave