Om Andrum

Varmt Välkommen till oss, till vår vackra studio, där du kan träna med eller utan entré till Centralbadet. Vi är en yoga-, meditations- och dansstudio som erbjuder klasser, kurser och workshops vardagar och även event och fristående helgkurser. Vi ordnar även privata lektioner och kurser både för privatpersoner och företag. Vi vill att du ska känna dig välkommen precis som du är. Andrum är Centralbadets hjärta, här finns innerlighet, sanning, glädje och dans med våra välutbildade lärare och instruktörer.

Läs mer... Läs mindre...
Image
Image

Vår studio

Vi tror på den disciplin och vilja som behövs för att verkligen utveckla och våga vara dig själv fullt ut. Läk dig själv, med kärlek i varje andetag, i varje rörelse, i varje ton. Lär dig simma på djupet så att du lever fullt ut, och kom ihåg – att medicinen är ditt engagemang.

Vi vill ge dig chans att fördjupa och engagera dig i din träning, därför har vi förlängt våra stående kvällsklasser och du har möjlighet att boka upp flera tillfällen till alla våra klasser på en gång. Det ger en fin vardagsrutin och gruppgemenskap. Vi ökar vårt utbud och erbjuder nu mer dans och fler yogaformer samt inspirerande och fördjupande kurser.

Zoom – Om du missar något tillfälle på en kurs kan du på vissa kurser få ett inspelat tillfälle att ta igen hemma, när det passar dig som bäst. Vi kommer också framöver att erbjuda renodlade utbildningar online, och ett bibliotek med inspelade utbildningar som främjar ditt välmående och hälsa.

Andrum – I vår vackra Studio får du en härlig intim gruppkänsla då vår studio inte är så stor. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats. Välkommen till en skön oas med närvaro och gemenskap.

 

Boka – Det finns möjlighet att boka en hel kurs eller ett visst antal platser på drop-in här på hemsidan. Se kursprogrammen. Du kan också boka plats i receptionen via mail eller ringa 08-21 88 21. Observera att anmälan är bindande. På drop-in gäller avbokning senast 24 timmar innan och på kurser och workshops måste du avboka senast 10 dagar innan kursstart. Läs mer under våra villkor. För frågor gällande bokning kontakta: boka@centralbadet.se

Betala – Du betalar i receptionen när du checkar in. Tänk på att det kan vara köer, så ha lite extra tid första gången du ska gå på din kurs. Du som har klippkort kan använda dem vid enstaka drop-in eller som värde för att betala en hel kurs.

Kläder – Ha på dig mjuka bekväma kläder som du kan röra dig fritt i och träna barfota. Ta av tätt sittande eller tunga smycken. Det är inte tillåtet att träna med badkläder.

Allergier – Var varsam med parfymer och ha alltid rena kläder.

Tystnad – Var omtänksam och tänk på andra besökares behov av stillhet och lugn när du väntar utanför vår studio. Behandlingar pågår strax utanför. Stäng av din telefon.

Lyssna på din kropp – Viss träning, eller yogaövningar kan kännas okomfortabla eller utmanande, men det får ALDRIG vara en huggande eller ilande smärta.

Hosta eller förkylningar – Vid minsta symtom så ber vi dig att inte komma till vår studio och i stället vila – för din egen skull och för att undvika att sprida infektioner. Om du går på en kurs, så hör av dig i tid så finns möjlighet att ta igen via zoom.

Information


Kombinera gärna ditt besök i Andrum med ett bad- och bastubesök. För frågor gällande bokning kontakta: info@centralbadet.se   
•   Information gällande praktiska frågor:andrum@centralbadet.se   •   Om du har frågor, feedback eller vill boka privatlektioner så hör av dig direkt till Mari Uneus på andrum@centralbadet.se