YOGA 

Yoga i vår vackra studio – Andrum.

Yoga stärker dig både fysiskt och mentalt. Du får ökad rörlighet, styrka och balans. Yoga är effektiv mot negativ stress, ger bättre sömn och förbättrar immunförsvaret, för att nämna några av fördelarna.

Här hittar du vårt breda utbud av drop-in klasser i yoga och vår förhoppning är att göra yoga tillgängligt för alla.  Vissa yogaformer kan skilja sig åt lite, beroende på vilken lärare du möter. Med klippkort kan du prova dig fram till din favorit.

Vill du fördjupa dig mer rekommenderar vi att du tittar på våra kurser. De öppnas ibland för drop-in, i mån av plats.

Boka i kalendariet, här nedan.

 

Livsyoga 

Livsyoga handlar om att tända din inre glöd varje dag. Vi fyller på med ny kraft och ny energi så att vi kan möta vardagen med balans och medvetenhet.

Vi använder samma teknik som inom Kundaliniyoga/medicinsk yoga, med ett aktivt lyssnade till vad kroppen och ditt inre jag behöver just nu. Vi tränar aktiv närvaro, fysisk träning, kroppsställningar (asanas), andningstekniker (pranayamas), koncentrationsövningar, du får prova olika typer av meditationer för att sedan kunna hitta den typ av meditation som passar dig bäst.

Yoga ökar stresstålighet, balanserar ditt blodtryck, förbättrar immunförsvaret, förbättrar matsmältningen, ger styrka, smidighet och uthållighet. Meditationen fungerar som en reningsprocess av tankar och känslor och låter dig känna dig själv på en djupare nivå.

NÄR: Tisdagar kl.17.30-18.50
PRIS: 245 kr/tillfälle 
(klippkort á 10 ggr för 1990 kr)

Läs mer

Ashtangayoga 

Yogaform som passar alla. Inga förkunskaper krävs. Bygger en stark, smidig kropp, förebygger skador, lindrar smärta och ger en mer medveten närvaro och lugnare andning. Ashtangayogan är träning för kropp sinne och själ. Med Ashtangayogan bygger du en stark och smidig kropp, förebygger skador. lindrar smärta, högt blodtryck och sömnproblem. Du kan också uppnå en mer medveten närvaro och en lugnare andning. 

NÄR: Onsdagar kl.12.00-13.00
PRIS: 199 kr/tillfälle
(klippkort á 10 ggr för 1990 kr)

Läs mer

Hathayoga 

En klassisk yoga. Övningarna består av mjuka fysiska övningar i kombination med andningsövningar för att nå inre balans och ett både fysiskt och psykiskt välbefinnande. Hathayoga passar dig som vill ha en skön kombination av enkla andningsövningar samt stärkande och stretchande positioner. Inga förkunskaper krävs för denna träning. 

NÄR: Torsdagar kl.12.00-13.00
PRIS: 199 kr/tillfälle
(klippkort á 10 ggr för 1990 kr)

Läs mer

Yinyoga 

En långsam, passiv, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil. Fokus på kroppens yin-delar, såsom bindväv, skelett, ligament, inre organ och meridianerna.

Positionerna i Yin-yoga hålls längre för att komma åt kroppens djupt liggande bindväv samtidigt som det finns tid att lugna sinnet. På det sättet kommer man åt att mjuka upp muskler och bindväv runt leder, skelett och organ djupare in i kroppen. Samtidigt arbetar vi aktivt med att släppa på blockeringar och fria energiflödet i våra meridianerna (kanaler), som löper till våra inre organ.

Med yin-yoga blir kroppen smidigare och du får en skön stretch och en stunds avkoppling.

Inga förkunskaper krävs för denna träning.

NÄR: Tisdagar kl.12.00-13.00
PRIS: 199 kr/tillfälle

NÄR: Fredagar kl.12.00-13.00
PRIS: 199 kr/tillfälle

NÄR: Fredagar kl.17.00-18.20
PRIS: 245 kr/tillfälle

(klippkort á 10 ggr för 1990 kr)

Läs mer

{{ activity.name }}

  • {{ moment(activity.duration.start).format('DD MMMM') }}
  • {{ moment(activity.duration.start).format('HH:mm') }}
  • {{ slotText(activity) }}

{{ shortenText(activity.groupActivityProduct.description) }}

{{ activity.groupActivityProduct.description }}

Läs mer... Läs mindre...
Bokad

{{ activity.groupActivityProduct.description }}

Instruktör: {{ instructor.name }}

Laddar